Kategoriat
PuistoTV Videot

PuistoTV #3: Hiihtokausi finaaliin ja suunnistuskausi käyntiin

Mikä on maailman hiihtopääkaupunki?

Skinit vai nöy?

Onko lisenssikisat hyvä vaihtoehto kun kuntosuunnistukset on kiinni?

Mitä Jukola vaatii puistosuunnistajalta 2021?

Miksi heijastimet piti viedä pois yörasteilta?

PuistoTV on video-podcast -tyylinen sarja suunnistuksesta erityisesti harrastajien näkökulmasta katsottuna. Tämä jakso kertoo pääkaupunkiseudun hiihtoparatiisista talvella 2020-21 ja alkavasta suunnistuskaudesta 2021.

Keskustelemassa OC Puiston Markku, Mika ja Juha. Jakso on kuvattu Oittaalla Espoossa 2.5.2021. Videomateriaalia myös maaliskuun kuvaussessiosta Espoon hankikannolla ja muilta hiihtoretkiltä. Dronelennättäjänä Matias, kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.