OC Puisto ry.

OC Puisto on suunnistuksen ja muun sportin edistäjä sekä digitaalisen jälkipelin kehittäjä. Metsä häviää aina!

OC Puisto – Suunnistusseura

OC Puisto on suunnistusseura, joka on perustettu 2002 ja ollut Suomen Suunnistusliiton jäsen vuodesta 2014 lähtien. Alkuaikoina Puiston tapahtumia oli Jukola ja Tunturisuunnistus, mutta viime vuosina vihreäpaitaiset on olleet näkyvästi esillä myös SM-kisoissa ja muissa ranking-kisoissa, Lapland O-Weekillä, HNC:ssä, ESC:ssä ja muilla kuntorasteilla.

OC Puisto – Kaiken liikunnan ja urheilun edistäjä

OC Puisto haluaa edistää liikunnallista elämäntapaa, yhdessä liikkumista, kilpailun riemua sekä suunnistuksen että kaikkien muidenkin urheilulajien osalta. Puistolaiset harrastavat ja kilpailevat juoksussa, pyöräilyssä, uinnissa, triathlonissa, painonnostossa ja jopa jossain pallopeleissä. Yhteisön ja positiivisen energian voiman on tarkoitus tarttua myös muihin.

OC Puisto – Digitaalisen jälkipelin kehittäjä

OC Puiston tekemisessä on aina korostunut suunnistuksen jälkipeli ajanvietteenä, terapiana ja oppimisen paikkana. Suurin osa puistolaisista on aloittanut suunnistuksen aikuisiällä, joten kiemuroita ja ihmeteltävää riittää kun suunnistamista analysoidaan DataPuistossa, PuistoKartoissa ja 3drerunissa. Digitaalinen jälkipeli on ennen kaikkea yhteisöllistä ja tapahtuu pidemmillä reissuilla kisan jälkeen pöydän ääressä, joskus virtuaalisena terapiasessioina google meetissä ja arkikisojen jälkeen vilkkaasti whatsappissa.

OC Puisto ry.

Puiston hallituksessa ovat: Eero Österman, Juha Meronen, Mika Martikainen, Riku Österman, Tommi Andersson ja Uki Lammi. Puheenjohtaja Juhan tavoitat osoitteesta: juha@ocpuisto.net

——

Metsä häviää aina!

Kun juokset riittävästi, rasti löytyy lopulta ja metsä jää taas toiseksi.

PuistoTV

PuistoTV on video-podcast -tyylinen sarja suunnistuksesta erityisesti harrastajien näkökulmasta katsottuna. Ota PuistoTV:n kanava seurantaan YouTubessa.

PuistoPodcast

PuistoTV-jaksot löydät myös audio-podcastina Applen, Googlen, Spotifyn ja muiden podcast-tarjoajien palveluista (esim. Anchor).

DataPuisto

DataPuisto on OC Puiston datan koti. Kisatulokset kootusti Puistolaisten osalta Navisport-rajapintaa myöten ja muistakin tulospalveluista sujuvasti. Treenimäärät vertailussa Strava-rajapintaa pitkin.

PuistoKartat

Puiston kartta-arkisto netissä. Kartat ladataan arkistoon Mats Troengin kehittämällä Quickroutella. DOMA-arkiston on toteuttanut sama Mats ja PuistoHackers on virittänyt arkiston Googlen pilveen.

PuistoHackers

PuistoHackers on Puiston alajaosto, joka on rakentanut DataPuiston, PuistoKartat, online.ocpuisto.net ja www.ocpuisto.net -platformit Googlen pilveen sekä niiden rajapinnat Navisportiin ja Stravaan. Datan murskaus ja visualisointi on myös tärkeä osa toimintaa. PuistoHackersin päähakkerina toimii riku@ocpuisto.net 

PuistoMan

PuistoMan löytyy DataPuistosta. PuistoManin aika kisassa on puistolaisten parhaiden rastiväliaikojen summa.

PuistoMasters

PuistoMasters on Puiston oma treenikisasarja kevään ja alkukesän aikana. Puistolaiset vuorollaan ratamestareina ja kisasta pisteet formulapistelaskulla. Ratamestari kertoo suunnittelmistaan kiemuroista ja puistolaisten vaihtelevista toteutuksista kisan jälkeisessä analyysissä, jotka löydät tietysti PuistoWebistä.

PuistoGaala

Vuosittaisessa PuistoGaalassa puistolaiset valitsevat vuoden parhaat:
– Backtracking award eli Vuoden Teko
– Power Balance award eli Vuoden Puheenaihe
– Wilma Murto award eli Vuoden Ylittäjä (yllättäjä)
– ***:n urheilujohto award eli Vuoden Moka
– Jari Saario award eli Vuoden Treenaaja
– Vuoden Puistosuunnistaja

Empatiakerho

Jos olet kohdannut vääryyttä, pummannut pahasti tai muuten vaan on puistosuunnistajalla vaikeaa, voi aina ottaa yhteyttä Empatiakerhoon. E-kerhon vastaukset saattaa äkkiseltään kuulostaa sarkastisilta tai jopa ikäviltä, mutta kaiken takana on todellinen välittäminen kanssasuunnistajasta. Empatiakerholla on oma myös oma botti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.