Kategoriat
Puistokirje

PuistoKirje Maaliskuu 2023

Suunnistuskausi on alkamassa ja Puisto Huipulle -taitotreenit alkaa maanantaina 27.3.2023. Mukaan on ilmoittautunut kahdeksan suunnistajaa ja muutama puistolainen selvästikin miettii vielä sopimuksen ratifioimista. Ohjeet PuistoDrivellä. Valmennukseen ilmoittautuminen tässä. Klikkaa itsesi IN/OUT treenitapahtumiin Nimenhuudossa.

Puiston jukola-treeni suunnitteilla harjoitusmaastoihin lauantaille 15.4.2023 (Nimenhuuto). PuistoTV myös paikalla ennakkojakson kuvauspuuhissa. Sunnuntai 16.4.2023 on nimenhuudossa varapäivänä, jos lauantaina sattuu satamaan märkiä rättejä (Nimenhuuto). Tarkoitus on tilata etukäteen kahden harjoitusmaaston kartat. Jos haluat mukaan ja/tai kartat itsellesi 20€ hintaan, ilmoittaudu nimenhuutoon 5.4.2023 mennessä.

PuistoMasters -ratamestarit haussa! Yksi ajankohta on varattu eli 7-14.5.2023 kisataan taas Meikossa, mutta eri maastossa (viime vuoden Meikon kisan analyysi). Jos haluat järjestää PuistoMastersin, varaa vuoro PuistoDrivellä.

Tiomila toukokuussa Skellefteåssa on Puiston Barkley Marathons. Kymmenen osuuden viestin läpipääsy ei tule olemaan helppoa. Backtracking ei auta, kun joukkueita on tällä hetkellä ilmoittautuneena vain 128.

Jukolaan on ilmoittautunut mukaan Puistolaisia kolmeen joukkueeseen: OC Puisto Rastitykki, OC Puisto 1 ja OC Puisto 2. OC Puisto Rastitykki hoitaa juoksujärjestyksen arpomisen erikseen, mutta kahteen muuhun OC Puiston -joukkueisiin (Muutettiin lennossa Reiman kanssa tätä. Myös Rastitykkiläiset vastaa!) Kaikkien mukaan ilmoittautuneiden osalta tarvittaisiin unelmat, toiveet ja kauhukuvat osuuksista tähän lomakkeeseen. Vastaisitko viimeistään 25.3.2023!

Kun kausi lähtee käyntiin, kisoja riittää: Billnäs, Espoon Yö-roga, Helsinki City-O, eSprint, Italy 5-days jne. Tapahtumat nimenhuudossa. Ja jos jotain ei löydy, lisää uusi tapahtuma. Talven hiihtomeininki ja maanantain kovat vedot Esportissa lupaa hyvää puistovauhtia kevään kisoissa. Bodom Traililla otetaan sitten ihan rauhassa, että loukkaantumisprosentti saadaan viime vuodesta alas 🤩.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.