Kategoriat
Puistokirje

PuistoKirje Tammikuu 2023

Vihreät miehet on saatu tänään maaliin Marcialongassa. Hiihtokilsoja on Puistolaiset kolunneet tällä kaudella DataPuiston mukaan jo hieman yli 5k, mutta ei sillä varmaan vielä eLadiesin hiihtohaasteessa pärjättäisi. Ensi viikonloppuna taas perinteinen 24h-hiihto Puolarmaarissa ja sama kysymys taas ilmoilla: Miksi?

Talven juoksutreenit aloitetaan maanantaina 30.1.2023 kello 18:00 Esport Areenalla. Lisätiedot PuistoDrivellä, ilmoittautuminen liittymällä whatsapp-ryhmään ja klikkaamalla itsensä nimenhuudon tapahtumiin.

Puisto Huipulle, season 3! Keväällä taas suunnistuksen taitotreenit maanantaisin. Aloitetaan 27.3.2023 kello 18:00. Yhteensä 12 taitoharjoitusta + 3 google meet -settiä. Valmentajana viime vuoden tavoin Anton Salmenkylä. Suunnistustaitoa opetellaan ja välillä mennään kovaa, toisessa hetkessä taas pysähdytään pohtimaan. Uutena se, että maanantain harjoitus sisältää myös oikomismahdollisuuden, eli myös vähän vähemmän vauhdikkaat suunnistajat saattavat pysyä matkassa. Lisätiedot ja ohjeet PuistoDrivellä. Ilmoittautuminen tässä.

Tiomila 2023. Joukkue ilmoitettu, matkajärjestelyt arvonnassa ja kymmenkunta kiinnostunutta. Matti johtaa toimintaa.

Porvoo-Jukolaan on ilmoittautunut 20 Puistolaista (+ainakin 3 muiden seurojen joukkueissa). Kolme Puiston joukkuetta ilmoitettu ja teltatkin jo selvillä. Puiston jukola-treeni suunnitteilla harjoitusmaastoihin lauantaille 15.4.2023 (Nimenhuuto). PuistoTV myös paikalla ennakkojakson kuvauspuuhissa. Ja juuri tämän takia sunnuntai 16.4.2023 on nimenhuudossa varapäivänä (Nimenhuuto). Jos lauantaina sataa kissoja niin ei ole kiva kuvata. Juoksuahan ei sää häiritse.

Italian viiden päivän suunnistusviikolle heinäkuussa on lähdössä hyvä seurue puistolaisia ja perheitä. Mika ja Juha kertoo lisää jos olet kiinnostunut. Mukaan?

Bodom Trailin viivalla 18 puistolaista. Ennätysmäärä sekin. Vielä mahtuu mukaan vihreään aaltoon! Pitäisikö varata sauna kisan päälle?

Puiston Gaala pidettiin taas Granissa. Kiitos Markku! Matskut ja palkitut löytyy PuistoDriveltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.