Kategoriat
Analyysit Kyselyt

Puistosuunnistajien treenimäärät 2015

Uusi kausi on jo pitkällä kun viime vuoden 2015 treenimäärät on viimein saatu pakettiin. Mukana 18 vastaajaa, joista kaksi kokonaan uutta: Murre ja Hilla Team Soseesta. Tervetuloa mukaan! Naisten sarjaa ei kuitenkaan perustettu – kaikki puistosuunnistajat samalla viivalla.

Sporttitunnit

Kokonaistreenimäärässä kärkikaksikko on vaihtunut. Tero nousi huimalla 505 tunnillaan ykköseksi tuplaten treenimäärät edellisvuodesta! Reima, Markku ja Timo olivatkin sitten tunti-per-päivä -tahdillaan kuuden tunnin sisällä. Kaikilla neljällä paljon plussaa. Sitten viime vuoden ykkönen Mikko ja kakkonen Ville, joilla muutos punaisella, mutta edelleen yli kolmen sadan tunnin. Juntit OK:n Eetu nosti määriään reilusti, samoin Puiston Petri ja Eerik.

Screen Shot 2016-05-08 at 21.22.21

Suunnistus

Suunnistuskilometrien kärkikolmikko on sama kuin viime vuonna. Ville kiilasi niukasti Markun ohi kakkoseksi. Merkillepantavaa on kuitenkin että kaikilla kolmella kilometrit miinuksella edellisvuoteen nähden. Team Soseen Hilla niukasti neljäntenä. Eniten plussaa kilometreissä Eerikillä.

Screen Shot 2016-05-08 at 22.22.23

Juoksu

Juoksukilometrien kärjessä Mikko piti pintansa vaikka miinusta tulikin aikaisempiin paritonnisiin. Juntit OK:n kaksikko Eetu ja Timo nousivat podiumille huimilla juoksumäärien lisäyksillä! Myös Reima ekaa kertaa nelinumeroiseen lukuun.

Screen Shot 2016-05-08 at 22.29.35

Pyöräily

Pyöräkilometrien taulukko on tänä vuonna hurjaa katsottavaa. Kärkikymmenikköön vaaditaan jo lähes kaksi tonnia! Tero on aivan omalla tasollaan ja nostanut pyöräilymääriään edelleen hurjasti. Teron jälkeen Petri ja Markku palkinnoille.

Screen Shot 2016-05-08 at 22.34.52

Hiihto

Hiihdossa Reima kirkasti viime vuotisen kakkospaikan. Markku ja Eetu kärkikolmikkoon. Kaikilla kolmella hienosti plussaa verrattuna edellisvuoteen.

Screen Shot 2016-05-08 at 22.43.56

Uinti

Rastitykin Reima ja Markku jyräsivät uintikilometreissä. Kärkikolmikko oli sama kuin edellisessä listassa. Kärjen takana myös Timo nosti uintimääriä merkittävästi.

Screen Shot 2016-05-08 at 22.51.26

 

Tiedot on kerätty Puistosuunnistajien treenikyselyssä. Mahdolliset virheet voi ilmoittaa Juhalle tai kommenttina tähän postaukseen.

5 vastausta aiheeseen “Puistosuunnistajien treenimäärät 2015”

pahoittelut että pyöräilijä näin pääsee sotkemaan tulosluetteloita – pyöräily on vaan paska laji sen puolesta, että se vie aikaa ihan törkeästi – mieluummin juoksisin minäkin metsässä kartan kanssa – mutta näillä mennään, kun muuta ei voi!

kiitos ja anteeksi
tj

Kiitos Juha, tämä on aina mielenkiintoista luettavaa. Meikäläisen vuoden 2015 harjoitustunneissa näkyy osallistuminen ensimmäiseen täyden matkan tri-kisaan. Kestävyys nousi kyllä uudelle tasolle, mutta vauhti ei parantunut tippaakaan 🙂 Tänä vuonna palattaneen ”normaaliin”, kun juoksu- ja suunnistuskausi ovat vieläkin avaamatta.

Tero, no problems! Aika on absoluuttinen. Yhdeksän tonnin rinnalla on sulla sitten ne nollat polvi-intensiivisissä lajeissa.

Reima, vauhtiin vaan. Kausi on vasta nuori!

Kiitos Juha tosiaan kyselystä, on se vaan hienoa seurata, miten äijät jaksaa veivaa vuosi vuoden jälkeen nousevin trendein ja uusin lajein! Esim Petri on aloittanut vahvasti avo-uintikauden jo!

Juha, tälle kaudelle on lisättävä melonta mukaan – ostin nimittäin SurfSki-kajakin viime kesänä…

Kiitos Juha & Petri kannustuksesta. Viime vuodesta vielä sen verran, että ajoin liikaa, eikä nyt talven aikana polvet toipuneet, vaan tuli takapakkia maaliskuun kovan MTB-tehojakson jälkeen. Nyt ajelen toistaiseksi vain asfaltilla ja jätän XCM-kisat väliin pitäen välivuoden, ajaen maastossa pääosin retkivauhdein.

Suunnistustakaan en sentään kokonaan ole unohtanut: Kartan kanssa tuli ajettua Tampereen Yö-Rogainessa: https://www.strava.com/activities/429191872 – Näitä PySu-kilometrejä en kirjannut OC-kyselyn suunnistusosioon, se kun mittaa tossusuunnistusta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.