Kategoriat
Kyselyt

[Kysely] OC Puiston ja muiden puistosuunnistajien treeniyhteenveto 2011 ja aikomukset 2012

HeSeKeko:n KP aloitti mielenkiintoisen keskustelun ja löi pöytään niin kovat treenimäärät viime vuodelta, että pitää katsoa kuinka monta OC Puistolaista tarvitaan, että päästään samaan. Tässä siis rennonletkeän suora kysely siitä, kuinka paljon si…

HeSeKeko:n KP aloitti mielenkiintoisen keskustelun ja löi pöytään niin kovat treenimäärät viime vuodelta, että pitää katsoa kuinka monta OC Puistolaista tarvitaan, että päästään samaan. Tässä siis rennonletkeän suora kysely siitä, kuinka paljon sinä, puistosuunnistaja, treenasit viime vuonna. Samalla kysytään myös kiinnostusta Jukolaan, Tunturiin ja muita terveisiä. Tulokset julkaistaan samassa paikassa, joten nimet nimimerkkeinä, jos numerot on niin kovia, ettei niitä voi uskoa 🙂

Yksi vastaus aiheeseen “[Kysely] OC Puiston ja muiden puistosuunnistajien treeniyhteenveto 2011 ja aikomukset 2012”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.