Kategoriat
PuistoTV

PuistoTV#4: Lapland O Week 2021 Ennakko – vieraana Antti Vainio

PuistoTV:n neljäs jakso: Lapland O Week 2021 Ennakko – vieraana Antti Vainio, Liikup Oy, LOW -puuhamies.

PuistoTV on video-podcast -tyylinen sarja suunnistuksesta erityisesti harrastajien näkökulmasta katsottuna. Tämä jakso pohjustaa Ylläksellä 31.7.-4.8.2021 kisattavaa toista Lapland O Week -suunnistusviikkoa.

Vieraan kanssa keskustelemassa OC Puiston Markku ja Juha. Jakso on kuvattu Kasavuoressa Kauniaisissa 19.7.2021. Mukana myös OC Puiston rataspekuloinnit pullautinkartalla. Kaikki viisi LOW-osakilpailua ja paras arvaus A+ -radasta. Huom: Nämä rataspekuloinnit ovat täysin OC Puiston mielikuvituksen tuotetta eikä niitä keskusteltu Antti Vainion kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.