Kategoriat
PuistoTV

PuistoTV#4: Lapland O Week 2021 Ennakko – vieraana Antti Vainio

PuistoTV:n neljäs jakso: Lapland O Week 2021 Ennakko – vieraana Antti Vainio, Liikup Oy, LOW -puuhamies.

PuistoTV on video-podcast -tyylinen sarja suunnistuksesta erityisesti harrastajien näkökulmasta katsottuna. Tämä jakso pohjustaa Ylläksellä 31.7.-4.8.2021 kisattavaa toista Lapland O Week -suunnistusviikkoa.

Vieraan kanssa keskustelemassa OC Puiston Markku ja Juha. Jakso on kuvattu Kasavuoressa Kauniaisissa 19.7.2021. Mukana myös OC Puiston rataspekuloinnit pullautinkartalla. Kaikki viisi LOW-osakilpailua ja paras arvaus A+ -radasta. Huom: Nämä rataspekuloinnit ovat täysin OC Puiston mielikuvituksen tuotetta eikä niitä keskusteltu Antti Vainion kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.