Kategoriat
Puistokirje

PuistoKirje Heinäkuu 2021

A SM-sprintti ja -viesti kisataan Juvalla ja Mikkelissä 11-12.9.2021. Saataisiinko viestiin Puiston vihreää väriä? Ilmoittaudu mukaan viestikapteeni Ukille. Kannattaa tehdä varaus Mikkelin Vaakunaan. The place to be.

B Puistomestikset tulee tänäkin vuonna syys-lokakuussa. Tarkemmat ajankohdat on vielä päättämättä, mutta sprinttiin vahva kandidaatti on Espoosprintti 8.9.2021 ja pitkän matkan mestikset mitellään perinteisesti Raatojuoksussa 15 km matkalla. Sprintin ja keskimatkan suhteen kisatarjonta on vielä tätä kirjoitettaessa heikkoa eikä Kytäjällä järjestetä iltarasteja joten palataan niiden suhteen asiaan elokuussa. Ehdotuksia paikoista ja ajankohdista voi lähettää mestiskapteeni Villelle.

C PuistoMasters -sarja lienee tämän kevään ja kesän osalta tapulteltu. Sammalvuoren kisan jälkeen pistetilanne näyttää, että Mika oli alkuvuoden kingi, jos huonoin osakisa jätetään jokaiselta pois laskuista (Ei rankaista ratamestareita!) Podiumilla Jarno ja Mikko. Hienoja ratoja ja upeaa suunnistusta!

D NUTS Ylläs Pallas. Vihreää voimaa pitkällä ja helteisellä reissulla pohjoisessa.

Pasi starttaa perusmatkalle perjantaina 12:20 ja pikamatkan kolmikko pe-la -yönä 00:00. Nauttikaa matkasta!

E LOW! Kolmisen viikkoa ja kisataan pikamatkaa Mettonpahikossa. Lapland O-Week alkaa ja Ylläksellä päästään monella tavalla tunturiin. Hyvä vihreä osallistuminen viivalla. Mutta onko A+ jo liikaa vihreäpaitaisille?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.