Kategoriat
Puistokirje

PuistoKirje Huhtikuu 2021: Jäsen- ja varustemaksut, PuistoMasters ja kauden avaus

A Jäsenmaksu. Seuran taloustilanne on vakaa ja hallitus päätti viime marraskuussa, että kauden 2021 jäsenmaksu on 20€.

Marras-joulukuussa mukaan liittyneet uudet jäsenet maksoivat juuri ennen vuodenvaihdetta jäsenmaksun ja ovat vapautettu tästä. Huomaa että voi maksaa myös PuistoMasters -sarjan 20€ ja tilaamasi varusteet samalla kerralla Holvissa.

B Varustetilaus maksuun! Toimitus luvattu NoNamelta huhtikuun aikana, joten pian päästään liikkumaan uusissa varusteissa.

2) Pipotilaus oli pudonnut pois lopputilauksesta, joten se tehdään jälkitilauksena myöhemmin keväällä/kesällä. Samalla tulee Puiston mallistoon softshell-hiihtoasu. Mallikappaleet sovitettavissa myöhemmin keväällä/kesällä – eli palataan näihi
3) Maksa tilauksesi 15.4.2021 mennessä – hoida maksu Puiston Holvi Shopin kautta: https://holvi.com/shop/ocpuisto/ Maksa siis tarkalleen edellisen tilauksen mukaiset kamat (poislukien pipo, takki ja sprinttipanta jotka eivät toteutuneet tällä kierroksella). Suositaan tilisiirto -maksua, jotta Puistolle menisi vähemmän kuluja. Koko-kysymyksiin voit laittaa mitä tahansa, kun ovat jo tiedossa. Samalla voit maksaa myös jäsenmaksun ja puistomastersin.
4) Muistutuksen virkistykseksi tilausmäärät näkyvät kuvassa.

C Viestikisat by viestikapteeni Uki: Kaudella 2021 Puiston viestijaoksen tavoitteena saada Puistolta joukkue (tai useampi) mukaan alueellisiin viestikisoihin.

Kuten tiedossa on, Covid kurittaa edelleen kisajärjestäjiä ja sopivia viestikisoja on rajallisesti tarjolla (ja itse Jukolakin edelleen kysymysmerkkinä).
Nyt Irmassa löytyy yksi viestikisa alueella, tiistaina 15.6. järjestettävä viestin aluemestaruus Keravalla. Tähdätään sinne ainakin kahden joukkueen voimalla (saadaan varmaan jengit kasaan H45 ja H50 sarjoihin). Katsotaan ilmoittautumiset kisan lähestyessä/varmistuessa.

Loppukauden aikana myös tarkoitus ainakin toiseen viestikisaan osallistua Puiston joukkueella, mutta tähänkin on palattava kisakalenterin tarkentuessa. Mielellään otan vastaan myös ehdotuksia hyvistä kisoista.

D PuistoMasters käyntiin! Legendaarinen ja perinteinen Puistomasters pyörähtää käyntiin Reiman käynnistämänä. Ensimmäinen ajankohta on hieman riippuvainen lumitilanteesta, mutta arvio on välille 15.4-24.4.

Tämän jälkeen aikataulutus voisi toimia seuraavasti:

Aloitus välillä 15.4-25.4 (tarkempi ajankohta tosiaan lumitilanteen mukaan). RM Reima.
Vappurastit 29.4-2.5. RM?
Helluntairastit 13.5-16.5. RM?
Kesärastit 27.5-30.5. RM?
Juhannusrastit 22.6-28.6. RM?

Mahdollinen yksi ylimääräinen jonnekin väliin mikäli innokkaita ratamestareita ilmaantuu. Tähän mennessä kiinnostuksen on ilmaissut Reiman ja viime vuoden ratamestariveteraanien lisäksi Ville, Pasi, Jarno, Uki, Tommi, Matti ja Mark. Laittakaapa Petrille viestiä valinnastanne.

Maksupolitiikasta sen verran, että koko sarjan karttamaksu on 20€ tai vaihtoehtoisesti yksittäisen kerran maksu 5€. Kisa on tarkoitus pitää pääosin Puiston omana tapahtumana, jotta kartan tarjoavien seurojen kanssa ei tule turhia mutinoita. Rajattu määrä vierailevia tähtiä per kerta toki sallittaneen. Maksun voit hoitaa jäsenmaksun ja varustetilausten yhteydessä Holvissa.

E Billnäsin keskimatkan kisassa oli hyvä kuuden Puistolaisen jengi. Loistomaasto, -rata ja -keli sekä erittäin vakuuttavat korona-käytännöt. Kiitos Karjaan Ura!

DataPuisto kertoo kevätmeiningistä. Puiston kärki jäi molemmissa sarjoissa PuistoManista kymmenen minuuttia…

PuistoKartat näyttää kartat, reitit ja kiemurat!

Tommin kisaraportti Billnäsistä alla.

F Lisenssikisoihin osallistuminen on loistava tapa varmistaa, että on itseään parempien suunnistajien joukossa, kartat ja radat on priimaa sekä tulee lähdettyä uusiin maastoihin. Hanki lisenssi ja tule kisoihin mukaan!

G Suunnistusta töllössä. Nyt voit varmistaa oman panoksen siihen, että loistavat viestiliiga-lähetykset tuotetaan myös tällä kaudella. Muutama kymppi on pieni hinta hyvästä viihteestä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.