Kategoriat
Puistokirje

PuistoKirje Maaliskuu 2021: Gaala, treenikysely, varusteet ja kauden alku

A PuistoGaala lauantaina 13.3.2021.

Aamupäivän yhteinen sporttiosuus. Kokoontuminen klo 10 Puolarmaarin ulkoilukeskuksen parkkipaikalla. Päälajina nykyisen sääennusteen perusteella murtomaahiihto ja reittinä kolmen kuntoradan kierros (Latokaski, Keskuspuisto ja Olari). Matkaa tulee n 22 km ja vauhti on rauhallinen. Tyylinä voi edetä joko luistellen tai pertsalla, jolloin tarvittaessa jakaannutaan  kahteen porukkaan.

Mikäli lumet katoavat, vaihtoehtoisesti juostaan yhteislenkki Suur-Espoon keskuspuistossa, pääsääntöisesti poluilla. Tavoiteaika n 90-120 min. Ne, jotka eivät pääse Espooseen, voivat toteuttaa omatoimisen vastaavilla spekseillä haluamassaan lokaatiossa.

Iltagaalaohjelma.
1) Klo 18:00 aloitus Google Meetissä (linkki kalenteritapahtumassa. Jos et löydä huhuile Reimalle tai Juhalle!),
2) uutena ohjelmanumerona VSOP (very special OC Puisto) Guest Star (paljastetaan myöhemmin, mahdollisesti vasta paikan päällä),
3) PJ:n maanmainio katsaus OC Puiston vuoteen 2020,
4) perinteinen palkintojen jako. Vielä ehdit nimetä ehdokkaasi.
5) sana on vapaa ja 6)  vapaata seurustelua siihen asti, kun virtaa riittää.

Gaalaisäntä pyytää jokaista osallistujaa varaamaan oman tarjoilunsa, minkä tueksi on kaksi menuehdotusta:
1) ”äijä” eli nacholautanen, salsaa, guacamolea, cheddar-kastiketta ja muuta tex-mex hyllystä löytyvää naposteltavaa sekä riittävä määrä ajoissa kylmään laitettua olutta/siideriä tai
2) ”fiini” eli lähiruokakaupan juustohyllystä löytyvät valko-, sini-, keltahomejuustot, appenzerrel ja machego, viikunahilloa ja suolakekseja sekä riittävä määrä ajoissa temperoitumaan laitettua punaviiniä.

B Varustetilaus 2021
Hienot uudet pyöräkamat ja täydennykset suunnistusvermeisiin ja muihin puistovarusteisiin on tilattu. Noname on luvannut toimittaa kamat huhtikuussa 2021.

C Treenikysely 2020
Treenikyselyyn on nyt kymmenen vastausta. Jos haluat vielä Gaalan vertailuihin mukaan, vastaa viimeistään sunnuntaina 7.3.2021. Vastaa kyselyyn.

D Suunnistuskausi 2021
Lumet sulaa jo pian ja suunnistuskausi 2021 alkaa! Ekat lisenssikisat on Billnäsin keskimatka 2.4.2021 ja siitä mennäänkin jo pian Stadisprinttiin ja muihin kevätklassikoihin. PuistoMasters on myös jo ovella! Napapiiri-Jukolakin tiedotti 5.3.2021 että järjestelyt on edelleen käynnissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.