Kategoriat
Tunturi

Saariselkä – Puisto valmiina toisen päivän iskuun

Tunturin eka päivä valkeni Saariselällä sumuisena. Näkyvyys noin 50 metriä. Olisi ollut hassun hauskaa suunnistaa sumussa 🙂

Lähtö Kaunispään huipulta. Tuhat suunnistajaa matkaan loivaan rinteeseen ihan hyvässä järjestyksessä.

Screen Shot 2013-08-04 at 9.27.57 AM

Peltola – Hernelahti (H21A)
Ekalle rastille kärjessä – vaikka Fincke/Niemi ohittikin alkukiihdytyksessä – tai ehkä juuri sen takia. Sen jälkeen pientä hapuilua 1-2 -välillä. Varmaa suunnistusta loppureitti ja ekan päivän maaliin kakkosena hyvissä iskuasemissa.
GPS-seuranta: http://www.tulospalvelu.fi/gps/20130803tunturi1/

Tokan päivän lähtöön seuraavilla fiiliksillä: ”Survival mode” (Peltola). ”Lähdetään totaalisesti murskaamaan vastustajat. Tavoitteena täydellinen nöyryyttäminen” (Hernelahti)

563896_10151784145818676_1494020444_n

Skyttä – Roth (H21B)
Perusvarmaa työskentelyä kolmoselle vaikka muutaman minuutin jäljessä Lappi-Merosta. Nelosen pitkällä mutta uuvuttavalla välillä vakuuttavaa menoa ja selkeä OC Puiston sisäinen piikkipaikka ekana päivänä. Takaa-ajolähtöön viimeisenä, sijoitus 15/23
Kartta ja reitti: http://kartat.meronen.net/show_map.php?user=mark&map=161

Matkaan sunnuntaina: ”Pitkä päätyyn ja perään. Ei siellä kannata laskea niitä vesikuoppia matkan varrella.” (Skyttä),

Lappi – Meronen (H21B)
Hyvää kyytiä alkukiihdytyksessä. Ekalle rastille ensin pieni ajautuminen vasemmalle ja sitten kivikon kautta rastille. Kakkoselle hallittu ja varsin suora reitinvalinta. Luttojoen yli kahlaamalla – kylmä vesi tuntui mahtavalta jaloissa! Kakkoselle suoraan kuin telkkä pesään! Kolmoselle kavuttiin ylämäkeen vielä hyvää vauhtia, mutta 3-4 pitkällä välillä meno hyytyi ja Skyttä-Rothille tuli turpiin 10 minuuttia. Kolmosella oltiin vielä oltu edellä. Viitoselle polkukierto etelän kautta. Kuutoselle paras rastivälisijoitus ja ihan hyvää kyytiä ekan päivän maaliin. Sijoitus 16/23 ja harmillisesti minuutilla yhteislähtöön.
Kartta ja reitti (erittäin suttuisena maastoversiona…): http://kartat.meronen.net/show_map.php?user=juha&map=160

Toka startti: ”Uhmakkaalla mielellä maastoon. Meillä ei tänään ole mitään muuta kuin voitettavaa!” (Lappi). ”Koskaan ei ole liian myöhäistä luovuttaa” (Meronen)

Siitonen – Siitonen (HDA)
Jotain tapahtui 1-2 -välillä. Tarina kertonee myöhemmin mitä. Kakkoselta maaliin hyvää kyytiä! Hyvät tarkkailuasemat sunnuntaille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.