Kategoriat
Jukola PuistoTV

Lukkari-Jukola Ennakko

PuistoTV:n odotettu Lukkari-Jukola Ennakko on julkaistu. PuistoTV goes Mynämäki!

Miltä Lukkari-Jukolan kilpailukeskuksessa näyttää? Mitä kilpailumaastossa on odotettavissa? Kannattaako tämän vuoden Jukolassa juosta rastiväliviivaa pitkin? Riittääkö saunassa lämpö?

PuistoTV:n haastattelussa Mynämäen urheilukeskuksessa eli Lukkari-Jukolan kilpailukeskuksessa Kilpailunjohtaja Petri Paukkunen ja Ratamestari Pekka Lapila. Harjoitusmaastosta näytetään parhaat palat ja haastatellaan Rastipirkkojen venloja. Lopuksi tavataan vielä OC Puiston valmentaja Anton Salmenkylä, joka käy läpi kuvitteellisen kolmososuuden vanhasta kartasta ja muista paloista kootulla oikean kilpailumaaston kartalla.

Haastattelut tehtiin Mynämäellä 22.5.2022 ja Herttoniemessä 24.5.2022. Jakso valmistui 31.5.2022 ja julkaistiin 1.6.2022. Tämän PuistoTV-jakson toteuttivat Mika Martikainen ja Juha Meronen.

Vinkkejä Jukolaan ensikertalaisille löydät viime vuotisesta PuistoTV #6 – Napapiiri-Jukola Ennakko -jaksosta.

Lukkari-Jukola Ennakko on PuistoTV:n toisen tuotantokauden toinen jakso eli PuistoTV#9. PuistoTV on video-podcast -tyylinen sarja suunnistuksesta ja muusta sportista erityisesti harrastajien näkökulmasta katsottuna. PuistoTV-jaksot löydät myös PuistoPodcasteina eli ääniversioina Applen ja Googlen podcast-palveluista sekä Spotifystä.

Palautetta, vinkkejä, kysymyksiä ja jaksoehdotuksia voi laittaa tähän artikkeliin, kommentteina videoihin YouTubessa tai sähköpostilla: ocpuisto@ocpuisto.net

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.