Kategoriat
Puistokirje

PuistoKirje Marraskuu 2021

A Puiston mestissarja 2021 saatiin viikko sitten valmiiksi. Sipoon syksyisessä metsässä Raatojuoksun yhteydessä käytiin pitkän matkan mestikset. Voittajaksi ylivoimaisesti Mika. Poudiumille Reima ja Juha. Tulokset Datapuistossa.

Tämän vuoden mestissarjan ykkönen niin ikään Mika, kakkosena Reima ja kolmantena Pasi. Mestissarjan lopullinen pistetilanne.

B OC Puisto ry. -kuvaus julkaistu nettisivuilla: https://www.ocpuisto.net/ry/ Ehkä tämä on muutenkin hyvä vähän avata mikä OC Puisto oikein on, mutta yhtenä ponteena myös se, että Googlen non-profit -ohjelma vaatii kuvaukset nettisivuille. Pitäisikö tähän lisätä vielä jotain?

C Puiston hallitus kokoontui 8.11. Pakilassa. Hahmoteltiin PuistoGaalalle päivämäärää helmikuun 2022 alkuun, Puiston 20v-suunnistustapahtumaa elokuulle, varmistettiin että talous on kunnossa ja pohdittiin tulevan vuoden ohjelmaa: ratamestarikurssi, valmennus, mestikset, PuistoMasters, LOW ja siitä eteenpäin.

D OC Puiston yksi perusideoista on se, että olemme yhteisö, joka järjestää kaiken itse ja toisilleen. Innokkaita järjestäjiä tarvitaan siis ainakin seuraaviin tehtäviin:
– PuistoGaalan isännät (2 kpl)
– Puisto 20v -suunnistustapahtuman pääjärjestejä (2 kpl)
– PuistoMasters 2022 koordinoija eli PuistoMaster
– Mestiskapteeni 2022
– Viestikapteeni 2022
– Hallitus 2022

E Puheenjohtaja Juha O-Studion uusimmassa jaksossa kertomassa OC Puistosta, omasta suunnistamisesta ja digitaalisesta jälkipelistä. Kuuntele jakso Spotifyssä, Applen podcasteissa tai ties missä!

F PuistoTV:ssä ja PuistoPodcasteissa yksi uusi jakso sitten viime PuistoKirjeen. Pitkistä rastiväleistä studiossa vieraana Juha Peltola.

Jakson karttalinkit Puiston sivuilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.