Kategoriat
Analyysit Jukola

Puistosuunnistusjoukkueita Kuopion Jukolassa

Ei toki haluta mitenkään leimata kilpakumppaneita, mutta OC Puiston ykkösjoukkueen lisäksi viivalla on monta tuttua joukkuetta, joita voisi kutsua yleisnimellä puistosuunnistusjoukkueet. Ei ammattilaisia, mutta ei aivan epäsuunnistusjoukkueitakaan…

Ei toki haluta mitenkään leimata kilpakumppaneita, mutta OC Puiston ykkösjoukkueen lisäksi viivalla on monta tuttua joukkuetta, joita voisi kutsua yleisnimellä puistosuunnistusjoukkueet.

Ei ammattilaisia, mutta ei aivan epäsuunnistusjoukkueitakaan (Katso NOT-OK PKS SK). Mukana vertailussa on OC Toffee, Olarin Omat Pojat, Peräkylän Ponnistus, HeSeKeKo ja Rastitykki. Montun Uho ei ole mukana huomenna ja jätetään viime vuoden vertailun joukkueista pois. Kuka ties viikonlopun jälkeen mukaan vertailuun voidaan napata myös Team SoSe.

Puistosuunnistusjoukkueiden vertailu

Jämsä-Jukolassa OC Toffee oli selkeä ykkönen (491), Olarin Omat Pojat seuraavana (525) ja Rastitykki (589) niukasti ennen Puistoa (593). Eroa näille kahdelle jäi sitten sen kahdentoista tunnin suunnistuksen jälkeen 28 sekuntia!

jukola_vertailut_20140613

Kuopion juoksujärjestykset

OC Puisto liikkeellä samalla miehityksellä kuin viime vuonna. Tänä vuonna järjestyksessä: Roth, Ketola, Meronen, Skyttä, Lappi, Lammi, Siitonen.

Toffeen juoksujärjestys: Hänninen, Koskinen, Ketola, Viero, Leismala, Tuhkanen, Mäkinen.

Rastitykki on Kuopiossa kovalla joukkueella: Martikainen (Puiston riveissä KK-rogainingissa tänä vuonna), Patrakka, Turkkila, Österman, Pietilänaho, Harju, Helin (Puiston seurueessa tunturisuunnistukseen tänä vuonna).

Olarin Omat Pojat I: Näpänkangas, Ahola, Rönkkö, Koskenvuo, Mäki, Koskenvuo, Manninen. Rönkkö vs. Meronen toistuu siis tänäkin vuonna. Siitonen taas pääsee ottamaan mittaa maailmanmestarista.

HeSeKeKon juoksujärjestys: Salmelin, Helminen, Heikkilä, Aro, Kaskinen, Kantojärvi, Niemi. Peräkylän juoksujärjestys vaatii reverse engineeringiä…

OC Puiston osuussijoitukset

Viime vuonna Jämsä-Jukolassa Puiston suunnistus sujui mallikkaasti. Sijoitus koheni ekan vaihdon 1136:sta huimasti ja ankkuri Jari toi joukkueen maaliin tosiaan sijalla 593, mikä on kolmanneksi paras sijoitus kautta aikojen (Katso: Puisto Jukolassa 2002-2013).

jukola_osuudet_20140613

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.