Kategoriat
Tunturi

Tunturisähläystä ja katse kohti uutta kautta!

M & J:n Latvakurun sähläykset sekä muut Kiilopään tunturisuunnistuksen kiemurat OC Puiston kartta-arkistossa. Samassa paikassa myös T:n perhoset Raatojuoksusta. Vaikuttaa mies olevan kovassa kunnossa, kun alkutalven treenit ovat 3-5 tuntisia! Kats…

Screen_shot_2010-11-26_at_100screen_shot_2010-11-26_at_10
M & J:n Latvakurun sähläykset sekä muut Kiilopään tunturisuunnistuksen kiemurat OC Puiston kartta-arkistossa. Samassa paikassa myös T:n perhoset Raatojuoksusta. Vaikuttaa mies olevan kovassa kunnossa, kun alkutalven treenit ovat 3-5 tuntisia!

 

Katse kohti uutta kautta. Ohjelmassa ainakin Suomen Tunturisuunnistus 2011!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.