Kategoriat
PuistoTV Videot

PuistoTV #13 – Rinnesuunnistus (Italy 5-days 2023)

PuistoTV:n Rinnesuunnistus -jakso pureutuu siihen, minkälaista isommissa ja jyrkemmissä rinteissä on suunnistaa. Fyysinen rasitus, jyrkän rinteen vaikutus juoksemiseen sekä suunnistuksen haasteet. Esimerkkimaastossa vuoden 2023 Italian rastiviikolla Dolomiiteilla jakson tekijäkolmikko. Sveitsin rastiviikon rinnesuunnistuksesta kertoo Hanna Vuorela.

Maastossa kuvattiin Caraltessa ja Tai di Cadoressa 5.7.2023. Haastattelut kuvattiin Espoossa ja Kauniaisissa 10.12.2023. Jakso julkaistiin 18.12.2023. Tämän PuistoTV-jakson toteuttivat Anton Salmenkylä, Mika Martikainen ja Juha Meronen. PuistoTV on video-podcast -tyylinen sarja suunnistuksesta ja muusta sportista erityisesti harrastajien näkökulmasta katsottuna.

PuistoTV-jaksot löydät myös PuistoPodcasteina eli ääniversioina Applen ja Googlen podcast-palveluista sekä Spotifystä.

Palautetta, vinkkejä, kysymyksiä ja jaksoehdotuksia voi laittaa kommentteina videoihin YouTubessa, Puiston nettisivuilla https://www.ocpuisto.net/ tai sähköpostilla: ocpuisto@ocpuisto.net

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.