Kategoriat
Jukola

OC Puisto Valio-Jukolaan 2012 – juoksujärjestys ja ennakkospekulaatiot

Normisäätöjen jälkeen Puiston joukkue on asettunut pituus… eikun juoksujärjestykseen ja valmiina iskuun Sipoonkorvessa Valio-Jukolassa 2012! 1. Osuus 12.7-12.8 km: Mark Roth Puiston avaajana Mark ”back-tracking” Roth kuten myös Tampere-Jukolassa…

Normisäätöjen jälkeen Puiston joukkue on asettunut pituus… eikun juoksujärjestykseen ja valmiina iskuun Sipoonkorvessa Valio-Jukolassa 2012!

Ocpuisto_jukola_2012

1. Osuus 12.7-12.8 km: Mark Roth

Puiston avaajana Mark ”back-tracking” Roth kuten myös Tampere-Jukolassa 2008 (”rasti 54 on kirjaimellisesti kiven takana”… Katso 2008-tarina) Mark tietää, että se mikä menee rastille, tulee sieltä myös pois. Mies on hirmukunnossa – Espoorasteilla Siikajärvellä A-radan 7. Viime viikot herkistelyä! Kuittaa Olarin Omat Pojat I:n loppuviitoituksella ja tulee vaihtoon ajassa 2:21 ja sijalla 920.

2. Osuus 12.7-12.8 km: Petri Ketola

Kokenut yökettu kulkee osuuden sateessa kuin säässä tarkasti aikaan 2:01:00 (sveitsiläisen kellon mukaan). Vetää osuuden läpi ohitellen ja tulee teltalle todetakseen: ”Ai vitsi että oli hienoa!”. Aivan karmeassa kunnossa ja treenannut erityisesti Sipoonkorven korkeuseroja varten. Firmaliigassa hurjaa jälkeä kuten Pirttimäen kartasta voi todeta. Nostaa sveitsiläiskellon tarkasti sijoitusta ja tulee vaihtoon sateessa sijalla 785.

3. Osuus 14.0-14.1 km: Juha Meronen

Kymmenes juhla-jukola! Toivottavasti ja todennäköisyyksien mukaan yhdeksäs tulos… Vauhtia riittää maantiellä (HCR 1:37:40), mutta onko ryske hiipunut suunnistusmetsässä? Vetää osuuden eleettömästi läpi parin normiharhailun jälkeen (Tampere: ”Jälkimmäinen allaolevan kuvan rasteista on sitten jotain aivan käsittämätöntä hölmöilyä”) Vaihtoon ajassa 2:33 ja sijalla 808.

4. Osuus 7.7-7.8 km: Eerik Skyttä

Pitkien osuuksien taitaja Eerik tällä kertaa junioriosuudelle. 3000km pyöräilyä vuodessa takaa peruskunnon ja suunnistus pikkumiehen kanssa tarkkuuden, mutta kevättreeneissä tuli pientä takapakkia. Pääsee sprinttimatkalla kuitenkin hurmioon ja nostaa vakuuttavasti Puiston takaisin träkille ajassa 1:17 ja vaihtaa sijalla 701.

5. Osuus 8.1-8.2km: Jari Siitonen

Jukolan ensikertalainen, mutta Puiston riveissä jo kaksi kertaa tunturissa. Viime vuonna Vuontisjärvellä puistolaisten paras ja sijalla 8 HDA-sarjassa! Tekee varmaa työtä rauhalliseen tyyliinsä ja kuittaa viestin eteenpäin ajassa 1:27 sijalla 644.

6. Osuus 10.2-10.3 km: Henrik Skyttä

Puiston 2011 -treenikuningas ja isoin liiteri. Lajiharjoittelu on jäänyt vähemmälle, mutta vanhoilla meriiteillä ne Italian risteilykapteenitkin seilaa. Henkka taitaa aamuosuuksien metkut ja huolehtii osuuden vaihtoon ajassa 1:48 ja sijalla 589.

7. Osuus 15.1-15.2 km: Uki Lammi

Monipuolinen kuntoihme Uki on itseoikeutettu ankkuri OC Puiston 2012 -joukkueessa. Puolimaraton keväällä 1:32:24 ja sen jälkeen vielä korkeanpaikanleirillä Dolomiiteilla. Tampereen 2008 kolmososuudella: ”Uki tykittää kolmen vartin juoksun jälkeen osuussijalla 550” Uki tekee aivan hurjan juoksun, joka johtaa Puiston maaliin sijalla 512. Upeaa!!

Disclaimer: Kaikki ajat, kokemukset ja sijoitukset kuviitteellisia. Todellisuus lienee give-or-take viidensadan tuntumassa. Mahtavaa lähteä taas kisaan!

 

 

2 vastausta aiheeseen “OC Puisto Valio-Jukolaan 2012 – juoksujärjestys ja ennakkospekulaatiot”

Kiitos kiitos Tuomas! Mainio viesti ja eteni kokolailla ylläkuvatun lailla. Dramaattisia käänteitä riitti – niistä myöhemmin lisää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.